Scroll to top
© 2019 Er Du Helt Voksen.

Mange har svært ved at komme i gang med at investere, vælge den rigtige forsikring eller forstå hvad der er hoved og hale i lån.

Det skyldes som regel, at det er forklaret i et sprog som ingen forstår

Er Du Helt Voksen er sat i verden for at tage disse såkaldte voksen-beslutninger helt ned på jorden. Hvor alle kan være med.

Mange synes investeringer, lån og forsikringer er ret tørt at tale om. Af selv samme årsag, prøver jeg at gribe det lidt anderledes an her på bloggen.

Jeg skriver mine artikler på frisk og moderne måde, som forhåbentligt vil tage noget af det kedelige ud af disse meget vigtige emner.

Hvem har sagte at man ikke kan tage selv de vigtige beslutninger i livet, lidt ned på jorden? Jeg tror mange er bange for at træffe de store beslutninger i livet, fordi de er usikre på de mulige konsekvenser ved at træffe træffe et forkert valg.  

Beslutninger - Homer Simpson

(Jep, jeg bruger en del GIFs)

Mit navn er Nikolaj Bomann Mertz og jeg arbejder til dagligt med investeringer. Jeg har en baggrund i økonomi fra Copenhagen Business School. Men vigtigst af alt har jeg engang også synes at privatøkonomi og hvad der ellers følger med, var ret kedeligt. 

Derfor startede jeg bloggen Er Du Helt Voksen – en blog omkring det at træffe de vigtige, og til tider kedelige, beslutninger. Skrevet til den digitale generation. 

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig på nikolaj@erduheltvoksen.dk.

Håber meget du vil synes om bloggen.

/Nikolaj